Risotto verde

Risotto verde

4.2 140 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
    50 g
  • lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
    1 piece
  • fresh baby spinach leaves
    150 g
  • fresh basil leaves only, plus extra to serve
    2 sprigs
  • eschalots
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    320 g
  • white wine
    100 g
  • water
    700 g
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh ground black pepper
    2 pinches
  • pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)
    100 g
  • frozen green peas thawed
    50 g
  • unsalted butter
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 1325.1 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 2137 kJ / 508.8 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...