Zařízení & příslušenství
Risotto verde
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
1325.1 mg
Protein
19.1 g
Kalorie
2137 kJ /
508.8 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Signature Risottos
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sliders with walnut or sweet potato patties
2hod. 15min.
Pumpkin risotto with bacon
40min.
Beetroot risotto
35min.
Chorizo and bean winter warmer
1hod. 30min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min.
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3hod. 5min.
Vegetable lasagne
1hod. 35min.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min.
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min.
Asparagus risotto
40min.
Risotto with lemon, thyme and feta
30min.
Classic mushroom risotto
30min.