Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1325.1 mg
Alternativní recepty
Milanese risotto
25 Min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40min
Chilli con carne
45min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 Min
Béchamel sauce
20 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min