Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1325.1 mg
Alternativní recepty
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Melanzane parmigiana
2h 5 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Mushroom risotto
30 Min
Basil pesto
10 min
Ricotta gnocchi
2h
Filo spinach slice
55 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min