Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g dried brown lentils (see Tips)
- 550 g water, plus extra for soaking
- 200 g bacon, cut into pieces
- ½ leek, white part only, cut into pieces
- 170 g carrot, cut into pieces
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp white vinegar
- 240 g chorizo, cut into slices (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1408.6 kJ / 335.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1083 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Mushroom risotto
30 min
Ratatouille
40 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Minestrone
40 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Chicken cacciatore
50 Min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Tomato basil chicken stew
35 min