Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g dried brown lentils (see Tips)
- 550 g water, plus extra for soaking
- 200 g bacon, cut into pieces
- ½ leek, white part only, cut into pieces
- 170 g carrot, cut into pieces
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp white vinegar
- 240 g chorizo, cut into slices (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1408.6 kJ / 335.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1083 mg
Alternativní recepty
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Ratatouille
40min
Tuscan bean soup
30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45 min
Chicken cacciatore
50min
Mushroom risotto
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Sardines with tomato couscous
55min
Eggplant rotolo
1h 40min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Autumn vegetable gratin
50min
Tomato and lentil dahl
35min