Risotto with lemon, thyme and feta

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 72 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    750 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • Danish feta cut into cubes (1 cm)
    150 g
  • ground white pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • salt to taste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 851.5 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 2008.3 kJ / 478 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 65.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...