Zařízení & příslušenství
Risotto with lemon, thyme and feta
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
851.5 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
2008.3 kJ /
478 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sacharidy
65.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Signature Risottos
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Pumpkin risotto with bacon
40min.
Cauliflower gratin
1hod.
Gluten free chicken and leek pies
3hod. 20min.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min.
Risotto verde
45min.
Gruyère salmon patties with salad
1hod. 20min.
Asparagus risotto
40min.
Brie, speck and walnut risotto
25min.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1hod. 25min.
Classic mushroom risotto
30min.
Milanese risotto
25min.