Risotto with lemon, thyme and feta
TM6 TM5 TM31

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 (55 hodnocení)

Suroviny

  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 100 g leeks, white part only, cut into pieces (3-4 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g salted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 750 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 150 g Danish feta, cut into cubes (1 cm)
  • 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • salt, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2008.3 kJ / 478 kcal
Protein
11.8 g
Sacharidy
65.2 g
Tuk
17.3 g
Nasycený tuk
9.6 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
851.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty