Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 440 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g dry white wine
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2715.2 kJ / 649 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 295.4 mg
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Milanese risotto
25min
Risotto verde
45 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Beetroot risotto
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min