Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 440 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g dry white wine
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2715.2 kJ / 649 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 295.4 mg
Alternativní recepty
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Beetroot risotto
35 min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Mushroom risotto
30 Min
Minestrone
40 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Risotto verde
45min