Kompatibilní verze
Lachsforellen-Schiffchen mit Sternfrucht und Kokosreis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 5 Scheiben Ingwer, frisch (1-2 mm), klein geschnitten
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ½ TL Piment, gemahlen
- 1 TL brauner Zucker
- 3 ¼ TL Salz
- 2 TL Balsamico
- 60 g Butter, in Stücken
- 125 g Blattspinat, frisch
- 4 Stück Lachsforellenfilets, ohne Haut (à ca. 150 g), evtl. halbiert
- 1 Sternfrucht, in 8 Scheiben
- 1200 g Wasser
- 250 g Basmatireis, weiß
- 25 g Kokosflocken
- 100 g Kokosmilch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 godz. 10 min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1 Std. 40 Min
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1 Std. 45 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Asiatische Krautrouladen auf Süßkartoffelpüree
1h 25min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min