Espelta estilo risotto con verduras

Espelta estilo risotto con verduras

4.0 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
    500 g
  • de cebolla en dos trozos
    50 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de tallos de apio en rodajas (5 mm)
    130 g
  • de zanahoria en rodajas (5 mm)
    130 g
  • de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
    130 g
  • de agua
    1000 g
  • de concentrado de caldo de verduras casero
    2 cucharaditas
    2 pastillas de caldo de verduras
  • de queso manchego semicurado en dados (1 cm)
    100 g
    100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)

Nutriční hodnoty na 6 raciones

Kalorie 9921 kcal / 2374 kJ
Protein 108.1 g
Tuk 78 g
Sacharidy 335.3 g
Vláknina 54 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...