
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
- 50 g de cebolla en dos trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
- 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
- 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
- 1000 g de agua
-
2
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 2 pastillas de caldo de verduras -
100
g de queso manchego semicurado en dados (1 cm)
nebo 100 g de queso scamorza en dados (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 9921 kcal / 2374 kJ
- Protein
- 108.1 g
- Tuk
- 78 g
- Sacharidy
- 335.3 g
- Vláknina
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburguesas de mijo
55min
Arroz con hinojo y col
30min
Macarrones integrales con lentejas
30min
Conejo en papillote al lemon grass
1hod. 30min
Arroz integral con atún y alcachofas
50min
Hummus de guisantes con judiones
45min
Arroz con calabaza para deportistas
30min
Lentejas y soja con verduras
4hod. 50min
Arroz integral con espinacas frescas
1hod. 45min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45min
Pollo con leche de almendras
45min
Arroz integral con espinacas para dos
30min