Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
- 50 g de cebolla en dos trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
- 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
- 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
- 1000 g de agua
-
2
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 2 pastillas de caldo de verduras -
100
g de queso manchego semicurado, en dados (1 cm)
nebo 100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 6 raciones
- Kalorie
- 2374 kJ / 9921 kcal
- Protein
- 108.1 g
- Sacharidy
- 335.3 g
- Tuk
- 78 g
- Vláknina
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto integral al aroma mediterráneo
1 Std.
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Sofrito de cebolla y ajo
10 Min
Ensalada de trigo tierno
20 min
Arroz integral, lentejas y verduras al vapor
2 Std. 50 Min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 Min
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40 Min
Hamburguesa vegetariana
1 Std. 15 Min
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Lasaña de soja a la florentina
1 Std. 30 Min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45 Min
Arroz con verduras y judías rojas
45 Min