Espelta estilo risotto con verduras

Espelta estilo risotto con verduras

4.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • 500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
  • 50 g de cebolla en dos trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
  • 130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
  • 130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas concentrado de caldo de verduras casero
    2 pastillas de caldo de verduras
  • 100 g de queso manchego semicurado en dados (1 cm)
    100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 raciones

Protein 108.1 g
Kalorie 2374 kJ / 9921 kcal
Tuk 78 g
Vláknina 54 g
Sacharidy 335.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...