Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo da Ilha
- 10 g salsa
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g curgete cortada em rodelas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 420 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de pera com limão cristalizado e calda de limão - TM6
3h
Canja de noodles
40min
Piza vegetariana - TM6
1h 40min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45min
Bolo de cuscuz com fruta
1j 50 menit
Vinho quente
15min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1h 15min
Mojito de cerveja
5min
Bolachas de aperitivo com Parmesão
50min
Empadão de couve-flor
1h 35 min
Folar doce
2h
Compota de figo
45min