Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo da Ilha
- 10 g salsa
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g curgete cortada em rodelas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 420 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grão-de-bico com chouriço e espinafres
25 min
Sopa de entulho com tortellini
30 Min
Crepes de frango com milho
1 Std. 15 Min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Torrão de chocolate
2 Std.
Pão doce de canela
2 godz. 40 min
Clafoutis de tomate-cereja
50 Min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 Min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Curgetes recheadas com atum
1 Std.