Kompatibilní verze
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 lombos de salmão s/ pele
- 10 g sumo de limão
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 4 pés de alecrim
- 530 g água
- 300 g couve-romanesca
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 40 g cointreau
- 1 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de vinagre
- 200 g sumo de laranja
- 20 g sementes de romã
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 212.9 kJ / 50.9 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 877.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de bulgur, feijão e atum
45min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Salmão com molho holandês, espargos e arroz
45min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20min
Carpaccio de beterraba - TM6
20min
Cholent de carne com legumes de inverno
4h 30min
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 Std. 25 Min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1 Std. 40 Min
Salada de beterraba
10 Min
Bacalhau da alentejana
50 Min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55 Min
Salada de maçã e grão
20min