Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g sêmola de milho
- 30 g queijo parmesão
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 2 dentes de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ regar
- 400 g curgete cortada em rodelas
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo mascarpone
- 25 g rúcula
- 1 pitada de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepes de cenoura com molho de tomate
1 Std.
Salada de quinoa e favas
20min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Soufflé de alho-francês
1h 30min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Bolo salgado com curgete
45 min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 Std.
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 Std. 40 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Moussaka de lentilhas
2u. 20min