Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 200 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 25 g tomate seco, em óleo bem escorrido
- 5 g coentros, só as folhas
Pasta de ervas
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 limão (raspa e sumo)
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 5 - 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 800 g polvo descongelado, só os tentáculos
Polvo confitado em slow cooking
- 1 c. chá de sal
- 300 g azeite
- 150 g agrião, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 3294 kJ / 787.3 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 68 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1178.4 mg
Alternativní recepty
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1h 20 phút
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10h 30min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40 λεπτ.
Doce de cebola - TM5
1h 20 phút
Almôndegas com molho de tomate e massa
45min
Chutney de maçã
45min
Chutney de cebola, cenoura e pera
1h 20 phút
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
1h
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2h 10 min
Sopa de meloa
1h
Húmus de beterraba
5 Min