Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa para tempura al jengibre
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 150 g de salsa de soja
- 50 g de mirin
- 10 g de vinagre de arroz
-
50
g de caldo de pescado
nebo 50 g de agua - 1 pellizco de chile seco desmenuzado
Tempura de algas wakame
- 10 - 15 g de alga wakame deshidratada
- 500 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo para el baño María frío
- 120 g de harina de trigo
- 35 g de maicena
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1265 kJ / 302 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40 min
Siete especias japonesas (Shichimi togarashi)
45 min
Pasta de curry verde
30 min
Berenjenas con salsa de miso
1 Std.
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30min
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50 min
Bao buns de cerdo
2h
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 Min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 Std. 20 Min