
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa para tempura al jengibre
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 150 g de salsa de soja
- 50 g de mirin
- 10 g de vinagre de arroz
-
50
g de caldo de pescado
nebo 50 g de agua - 1 pellizco de chile seco desmenuzado
Tempura de algas wakame
- 10 - 15 g de alga wakame deshidratada
- 500 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo para el baño María frío
- 120 g de harina de trigo
- 35 g de maicena
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 302 kcal / 1265 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 17.1 g
- Sacharidy
- 30.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina a la cantonesa - China
25 min
Risotto de algas con navajas
1 godz. 10 min
Brioche
8 godz.
Bacalao con mantequilla de cítricos
50 min
Ensalada de fideos soba - Japón
45 min
Lassi salado - India
5 min
Ahi poke (Poke de atún con arroz)
40 min
Berenjenas con salsa de miso
1 godz.
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 godz.
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 godz. 40 min
Risotto al azafrán con mousse de calabacín y crujiente de beicon
1 godz. 45 min