
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de aceitunas negras de Aragón con hueso
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 21221 kJ / 4276 kcal
- Protein
- 3.04 g
- Sacharidy
- 6.08 g
- Tuk
- 470.58 g
- Vláknina
- 5.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise
2hod. 20min
Panellets
10hod. 30min
Crema fría de tomate y albahaca
5min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Sopa fría de melón
10min
Esqueixada de bacalao
15min
Coca de vidre con almendra
2hod.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1hod. 10min
Carquinyolis
2hod. 40min
Xató
15min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1hod.
Coca de recapte (Cataluña)
1hod. 15min