Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de aceitunas negras de Aragón con hueso
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 21221 kJ / 4276 kcal
- Protein
- 3.04 g
- Sacharidy
- 6.08 g
- Tuk
- 470.58 g
- Vláknina
- 5.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 Std. 15 Min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Hummus
5 Min
Piruletas de parmesano y jamón
1 Std.
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Hummus
5 Min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1 Std. 15 Min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Crema fría de tomate y albahaca
5 Min
Caldo vegetal
35 Min