
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
nebo 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
nebo 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 157 kcal / 659 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
Alternativní recepty
Mürbeteig
5min
Baguette
3h 45min
Rohkost, gemischt
10min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2h 50min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccine
2h
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1h
Süßer Mürbeteig
1h 50min
Tomaten-Focaccia
2h 10min