Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Milch
- 60 g Öl von den eingelegten Tomaten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
-
1
TL Weinessig
nebo 1 TL Kräuteressig - 1 TL Backpulver
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
nebo 1 geh. TL Guarkernmehl - 1 ½ TL grobes Salz
- 2 EL Rosmarinnadeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 659 kJ / 157 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Mais-Buchweizen-Brot
1h 30min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Béchamelsauce
10min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50min
Glutenfreie Focaccia
1 godz.
Cheddar-Scones
45 min
Maisspätzle
15min
Pizza mit Reismehlteig
1 godz. 20 min
Glutenfreie Brötchen
1 godz.
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Focaccia auf apulische Art
1h 40min