Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL Senf
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 5 Frühlingszwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 588 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 62 g
Alternativní recepty
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1 godz. 45 min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 min
Sauce Béarnaise
40 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10min
Remoulade
10min
Graved Lachs
48 godz.
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Marinade für Spare Ribs
10min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min