Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL Senf
- 2 TL Zitronensaft
- 2 TL Weißweinessig
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 5 Frühlingszwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 588 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 62 g
Alternativní recepty
Panko - Japanisches Paniermehl
24hod.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Bohnenschnitzel mit Schnittlauchsauce und Ei aus dem Töpfchen
1 Std. 10 Min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2 godz. 50 min
Kokos-Crêpes mit Asia-Obstsalat
2h 30min
Fischbrühe
30min
Himalaya-Butter
25min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1 Std.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Sauce Soubise
30min
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1 godz. 15 min