Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweige Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 340 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 700 g Mehl Type 405 oder 550
- 380 g Kartoffeln, gekocht , kalt, in Stücken
- 2 ½ TL Salz
- 240 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Quark, 20% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min