Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rotwein, trocken
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 EL Oregano
- 1 TL Rosmarin
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rinderfilet
- Öl zum Braten
- Feldsalat zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h