Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rotwein, trocken
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 EL Oregano
- 1 TL Rosmarin
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rinderfilet
- Öl zum Braten
- Feldsalat zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Bloody Mary mit Paprika
15 min
Bloody Mary
10 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Garnelencocktail
30 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h