
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 150 g roter Portwein
- 250 g Rotwein, trocken
- 2 EL Sojasauce
- 3 TL grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Hirschfilet in Würfeln (4 cm)
- 600 g Wildfond
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Kakao
- 20 g Zartbitter-Schokolade in Stücken
- 40 g Speisestärke
- 4 Stängel Thymian abgezupft
- 1 Dose Champignons (Abtropfgew. 230 g), abgetropft
- Wild-Preiselbeeren zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 706 kcal / 2958 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min