Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 150 g roter Portwein
- 250 g Rotwein, trocken
- 2 EL Sojasauce
- 3 TL grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Hirschfilet, in Würfeln (4 cm)
- 600 g Wildfond
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Kakao
- 20 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 40 g Speisestärke
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Dose Champignons (Abtropfgew. 230 g), abgetropft
- Wild-Preiselbeeren zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2958 kJ / 706 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min