
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 20 g Parmesan in Stücken
- 1 Schalotte halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Thymian abgezupft
- 50 g Speckwürfel
- 330 g Wasser
-
½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 90 g Polenta (Maisgrieß)
Entenbrust und Fertigstellung
- 1420 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Entenbrüste, mit Haut (à ca. 160 g), rautenförmig eingeschnitten
- 20 g Butter
- 200 g grüner Spargel unteres Drittel geschält, in Stücken (10 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 614 kcal / 2569 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min