
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Hähnchenflügel
- 120 g Schalotten
- 100 g Staudensellerie in Stücken
- 80 g Porree in Stücken
- 100 g weiße Champignons, frisch halbiert
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 10 weiße Pfefferkörner
- 2 Zweige Thymian
- 2 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Liebstöckel
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 86 kcal / 365 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3hod. 50min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4hod. 15min
Hackfleisch
35min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Umami-Gewürzpaste
15min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Kalbsleberwurst im Glas
5hod. 40min
Glasierte Apfel-Spareribs
2hod. 30min
Gulasch-Gewürz
5min
Fischbrühe
30min
Gemüsefond
45min