Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sansibar Currysauce (auf Vorrat)
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten, konserviert
- 500 g Ketchup, z.B. von Heinz
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
Bratwurst
- 6 Bratwürste (Kalbsbratwürste), ohne Darm
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2 godz.
Currywurst
40min
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1 godz.
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Kräuterbutter
10min
Sauce Ungarischer Art
30 min
Frikadellen
25min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Aioli, klassisch
10min