Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce

Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce

3.7 399 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

Fischfrikadellen
  • Öl zum Einfetten
  • Brötchen altbacken (ca. 2 Stück), in Stücken
    100 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Dill ohne Stiele
    ½ Bund
  • Seelachsfilet in Stücken
    600 g
  • Ei
    1
  • Senf
    3 - 4 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    2 - 3 EL
Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Kartoffeln in mundgerechten Stücken
    750 g
  • Kohlrabi in Stiften (1 x 4 cm)
    700 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Sahne
    200 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Dill ohne Stiele
    ½ Bund

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 40 g
Kalorie 2351 kJ / 562 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 5.9 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...