
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter kalt, in nussgroßen Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 237 kcal / 991 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
40min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2hod. 20min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1hod.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Lachscreme mit Endiviensalat
2hod.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2hod. 35min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1hod. 15min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min