Zařízení & příslušenství
Beurre blanc - helle Buttersauce
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 Portionen
Suroviny
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
-
Butter kalt, in nussgroßen Stückchen100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
0 g
Kalorie
991 kJ /
237 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Remoulade
10min.
Sauce Hollandaise
15min.
Sauce Béarnaise
40min.
Dijon-Senfsauce
15min.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min.
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min.
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min.
Lachs-Sahne-Sauce
25min.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min.
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min.