Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Kartoffelklöße
25 Std.
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1hod. 30min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Feine Königsberger Klopse
1h
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Béchamelsauce
10 Min
Senf-Dill-Sauce
2 Std.
Remoulade
10 Min