Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 min
Sauce Hollandaise
15min
Sauce Béarnaise
40 min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Béchamelsauce
10min
Remoulade
10min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Dijon-Senfsauce
15min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min