Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Orangen, unbehandelt
- 70 g Zucker
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Eier
- 20 g Orangenlikör
- 1 Prise Salz
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.08 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sardische Joghurtcreme
9h
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Amaretto-Eisparfait
8h 15min
Zitronen-Parfait
4h 30min
Schokoladenmousse marmoriert
8h 35min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Zabaglione
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2 godz. 20 min
Zabaglione al Prosecco
15 Min