Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwetschgen, entsteint und geviertelt
- 80 g roter Traubensaft
- 40 g Zwetschgenbrand
- 50 g Puderzucker
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Hippengebäckstangen
- 300 g Brombeeren
- 400 g Erdbeeren
- 2 EL Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2672 kJ / 637 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Parfait
6h
Zitronen-Parfait
4h 30min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8sa 20 dk
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Rhabarber-Parfait
8hod. 50min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Christstollenparfait
8 Std. 30 Min
Limoncello-Creme
5h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h