
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwetschgen entsteint und geviertelt
- 80 g roter Traubensaft
- 40 g Zwetschgenbrand
- 50 g Puderzucker
- ½ Vanilleschote Mark ausgekratzt
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eigelb
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 40 g Hippengebäckstangen
- 300 g Brombeeren
- 400 g Erdbeeren
- 2 EL Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 637 kcal / 2672 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amaretto-Eisparfait
8hod. 15min
Apfel-Calvados-Sorbet
5hod. 30min
Rhabarber-Parfait
8hod. 50min
Quark-Mousse
5hod.
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2hod. 30min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2hod. 20min
Marillen-Mascarpone-Eis
3hod. 35min
Limoncello-Creme
5hod.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2hod. 15min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7hod.