![Dip de ostiones y espinaca Dip de ostiones y espinaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5EC71A1-00ED-409B-8810-F5E51D0E3105/Derivates/2051D3F0-CDC1-43CC-AD7D-D110406EA4E1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite
- 80 g de hojas de espinaca fresca
- 190 g de queso crema
- 220 g de ostiones ahumados, en aceite
- ½ cucharadita de sal fina
- galletas saladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1302 kJ / 310 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Botana de queso y ostiones ahumados
2 godz.
Botana fresca de surimi
10min
Dip de queso italiano
4h 10 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Carnitas de atún
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Botana de atún ahumado
10min
Pescado para taquear
25min
Crema de jitomate
30min
Salsa de aguacate y tomate verde
10min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min