Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso fresco, tipo panela, cotija o de rancho
- 200 g de fideos secos No. 2 (ver tip)
- 45 g de aceite, para freir
- 100 g de chorizo, en trozos
- 500 g de jitomate guaje, cortado en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 65 g de cebolla, en trozos
- 150 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
- crema ácida, a su gusto
- cilantro, fresco, a su gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1474 kJ / 351 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Blanco
35min
Picadillo
25min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz a la mexicana
50min
Tradicional sopa de fideo
35min
Caldo de pollo con arroz
35min
Sopa de fideos
35min
Fideo seco con arroz
35min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Puré de papa
50min
Arroz blanco con verduras
40min
Papas con chorizo
40min