Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso fresco, tipo panela, cotija o de rancho
- 200 g de fideos secos No. 2 (ver tip)
- 45 g de aceite, para freir
- 100 g de chorizo, en trozos
- 500 g de jitomate guaje, cortado en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 65 g de cebolla, en trozos
- 150 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
- crema ácida, a su gusto
- cilantro, fresco, a su gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1474 kJ / 351 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetti con albóndigas
55 Min
Fideo seco con arroz
35min
Yakimeshi vegetariano
35min
Macarrones con queso
40min
Puré de papa
50min
Crema conde bicolor
40min
Flautas de res
1j
Sopa de fideos
35min
Sopa de letras
20min
Fetuccine Alfredo
35min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Fideo seco en salsa de chiles
35min