Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso fresco, tipo panela, cotija o de rancho
- 200 g de fideos secos No. 2 (ver tip)
- 45 g de aceite, para freir
- 100 g de chorizo, en trozos
- 500 g de jitomate guaje, cortado en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 65 g de cebolla, en trozos
- 150 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
- crema ácida, a su gusto
- cilantro, fresco, a su gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1474 kJ / 351 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas cremosas
40 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Pasta al poblano
35min
Macarrones con queso
40 Min
Flautas de res
1 Std.
Picadillo con rajas
25min
Papas con chorizo
40 Min
Empanadas de picadillo
40 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Arroz a la mexicana
50min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Tradicional sopa de fideo
35min