Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso cotija
- 195 g de fideos secos, del No. 2 (ver tip)
- 25 g de aceite
- 70 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de agua
- 3 chiles morita, sin semillas
- 1 chile cascabel, sin semillas
- 1 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- crema ácida, para servir
- aguacate, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1214 kJ / 289 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de elote
20min
Crema de chile poblano
25min
Yakimeshi vegetariano
35min
Pasta al poblano
35min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Fideo seco con arroz
35min
Arroz a la mexicana
50min
Salsa verde
10p
Tinga de pollo
30min
Sopa de poro y papa
40min
Crema de jitomate
30min
Fideos con chorizo
30min