
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de zanahorias pelada y en trozosde 4 cm
- 200 - 250 g de chiles jalapeños en escabeche y su jugo
-
500
g de marlín ahumado
nebo 500 g de atún ahumado - 100 g de aceite de oliva
- 20 g de dientes de ajo
- 300 g de cebolla fileteada
- 50 g de vinagre blanco
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- tostadas para servir
- aguacate para servir
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 1810.2 kcal / 7573.8 kJ
- Protein
- 135.5 g
- Tuk
- 107.1 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Vláknina
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Sodík
- 10125.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Chilaquiles Rojos
25min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Carnitas de Marlin
40min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1hod. 10min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Botana fresca de surimi
10min
Pastel de sushi
1hod.
Salsa martajada
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min
Papitas negras
55min