Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Protein
- 126.6 g
- Sacharidy
- 196.8 g
- Tuk
- 198.6 g
- Nasycený tuk
- 88.2 g
- Vláknina
- 51.2 g
- Sodík
- 4573.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de queso
40min
Salsa martajada
50min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Chilaquiles Rojos
25min
Frijoles Maneados
20min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 godz. 20 min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Salsa roja de molcajete
10min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min