
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso adobera o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos enteros, sin liquido
- 150 g de caldo de cocción de los frijoles
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 3087.6 kcal / 12918.3 kJ
- Protein
- 126.6 g
- Tuk
- 198.6 g
- Sacharidy
- 196.8 g
- Vláknina
- 51.2 g
- Nasycený tuk
- 88.2 g
- Sodík
- 4573.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1hod. 20min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4hod. 30min
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Salsa martajada
50min
Caldo de queso
40min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min
Cochinita Pibil Demo
15min
Papitas negras
55min