Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Protein
- 126.6 g
- Sacharidy
- 196.8 g
- Tuk
- 198.6 g
- Nasycený tuk
- 88.2 g
- Vláknina
- 51.2 g
- Sodík
- 4573.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de queso
40 λεπτ.
Papitas negras
55min
Salsa martajada
50 Min
Frijoles Maneados
20min
Espagueti rojo
20min
Pierna de cerdo colorada
1h
Salsa azteca
30 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Camarones cremosos a la diabla
40 λεπτ.
Tortas ahogadas de camarón
40 λεπτ.
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min