Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
nebo 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Miso Carbonara Udon
25 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45min
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Summer Bolognese Bowl
45min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Pasta salad with salmon and vegetables
45min
Gnocchi tricolore
35min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min