Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g blanched almonds
- 40 g sugar
- 30 g parsley, leaves only
- 500 g onions, cut into quarters
- 50 g butter
- ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch ground saffron
- 2 tsp ground cinnamon
- 6 eggs
- 700 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp fine salt, adjust to taste
- 1 tsp ground allspice
- 60 g olive oil
-
8
sheets brick pastry
nebo 8 sheets filo pastry
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2304 kJ / 554 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 36.9 g
Alternativní recepty
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Marble Cake
2h 10min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Gerbeaud Cakes
1 godz. 20 min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Coconut Cake
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Yogurt Cake
50 min
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min