Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads

Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads

4.7 9 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 1hod. 35min
4 portions

Suroviny

Batbout dough
  • water
    320 g
  • sugar
    2 tbsp
  • fresh yeast
    20 g
    1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)
  • olive oil plus extra for greasing
    10 g
  • plain flour
    250 g
  • wholemeal wheat flour
    80 g
  • durum wheat semolina
    240 g
  • salt
    1 ½ tsp
Lamb meatballs
  • olive oil for greasing and frying
  • garlic cloves
    4
  • fresh mint leaves only, to taste
    5 - 6 sprigs
  • lamb meat piece, sinew free, boneless cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • hot paprika powder
    2 ½ tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground cayenne pepper
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh parsley leaves only, to taste
    6 - 7 sprigs
  • canned chopped tomatoes
    600 g
  • water
    200 g
  • sunflower oil
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 1018 kcal / 4263 kJ
Protein 46 g
Tuk 41 g
Sacharidy 111 g
Vláknina 11 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...