
Zařízení & příslušenství
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Příprava 45min
Celkový 1hod. 35min
4 portions
Suroviny
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 tbsp
-
fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal wheat flour80 g
-
durum wheat semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat piece, sinew free, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika powder2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
canned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
1018 kcal /
4263 kJ
Protein
46 g
Tuk
41 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
11 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Moroccan Street Food
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní