Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de vin blanc sec
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type coudes
- 200 g de tomates cerise
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 25 g d'oignon rouge, coupé en très fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1283 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Salade de riz au saumon, avocat et tarama
35min
Espadon, écrasé de pommes de terre
45min
Salade de rouget
1 godz. 30 min
Riz au maquereau et à l'orange
35min
Sardines aux pommes de terre, crème à la ciboulette
45min
La cuisson des langoustines
40min
Salade de pommes de terre et de saumon à l'aneth
1h 5min
Mouclade
1u.
Blanquette de noix de saint-jacques
45min