Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de vin blanc sec
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type coudes
- 200 g de tomates cerise
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 25 g d'oignon rouge, coupé en très fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1283 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Salade fraîcheur à la tête de moine
35min
Sardines grillées
15min
Salade d'asperges
45 min
Lotte à l'andouille
1u. 20min
Palourdes au cidre
35min
Truites farcies à la ricotta
40min
Alicuit de canard
1u.
Chaudrée de moules
35min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25min
Moules à la bretonne
55min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min