Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de vin blanc sec
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type coudes
- 200 g de tomates cerise
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de jus de citron
- 25 g d'oignon rouge, coupé en très fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1283 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Bar farci à l'oseille
1h 10min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Marmite aux palourdes
1h 50 min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45min
Mouclade
1h
Maquereaux à la moutarde
30min
Moules à la basquaise
55min
Filet de colin à la sauce tomate
35 Min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min