Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 42.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Cannellonis à la ricotta
55 Min
Gratiné de cannelloni au vert
1 Std. 45 Min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 Min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50 Min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 godz. 10 min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 godz. 35 min
Arancinis
3hod.
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1h 30min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min