Conchiglioni aux épinards et ricotta

Conchiglioni aux épinards et ricotta

4.2 152 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 1500 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type conchiglioni
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de beurre doux
  • 500 g d'épinards frais
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 450 g de ricotta
  • 100 g de gorgonzola
  • 70 g de pignons de pin
  • 150 g de pancetta (volitelně) coupée en fines lanières

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 37 g
Kalorie 3077 kJ / 735 kcal
Tuk 42.8 g
Vláknina 5.5 g
Sacharidy 49.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...