
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches type conchiglioni
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta coupée en fines lanières (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 735 kcal / 3077 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 42.8 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1hod. 30min
Conchiglioni farcis aux champignons
45min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13hod. 30min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1hod. 10min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min
Cannellonis à la ricotta
55min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1hod.
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Arancinis
3hod.
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1hod. 15min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1hod. 15min