Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 42.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 godz. 30 min
Conchiglie au potiron
40 min
Enchiladas gratinées au poulet
1 godz. 45 min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50 min
Cannellonis à la ricotta
55 min
Buns au brie et à la truffe
2 godz. 55 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2 godz. 20 min
Gratiné de cannelloni au vert
1 godz. 45 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min