Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 42.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Cannellonis à la ricotta
55min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1u.
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1h 15min
Samoussa aux épinards
1u.
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1u.
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1u.
Paccheri farcis ricotta-épinards
50min
Arancinis
3h
Boulettes de poulet au parmesan
1h 15min