Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de parmesan en cubes
- 300 g de veau haché
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de sauce tomate cuisinée, aux légumes ou au basilic (1 bocal)
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- noix de muscade fraîchement râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2380 kJ / 569 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Patoto petits pois jambon
30 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 Std.
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min