Aubergines farcies aux chipolatas
TM6 TM5

Aubergines farcies aux chipolatas

4.2 (104 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 100 g de riz long
  • 2 aubergines bio, coupées en deux
  • 120 g de parmesan, coupé en cubes
  • 15 g de persil frais
  • 250 g de chipolatas, sans peau et coupées en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1887 kJ / 453 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
25 g
Tuk
27 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty