Aubergines farcies aux chipolatas

Aubergines farcies aux chipolatas

4.1 111 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 100 g de riz long
  • 2 aubergines bio, coupées en deux
  • 120 g de parmesan coupé en cubes
  • 15 g de persil frais
  • 250 g de chipolatas sans peau et coupées en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 24 g
Kalorie 1887 kJ / 453 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...