
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
- 100 g de lardons fumés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 200 g de pâtes sèches type mafaldes
- 200 g de crème liquide entière
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 337 kcal / 1413 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 36 g
Alternativní recepty
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45min
Omelette brocoli-jambon
35min
Courgettes carbonara
35min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Penne à la crème de chou-fleur
1hod.
Pâtes aux légumes d'automne
50min
Macaroni aux 5 légumes colorés
40min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Courge spaghetti façon carbonara
1hod. 15min