Pâtes carbonara au chou romanesco
TM6 TM5 TM31

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.0 ( 115 hodnocení )

Suroviny

  • 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
  • 100 g de lardons fumés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 200 g de pâtes sèches type mafaldes
  • 200 g de crème liquide entière
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
337 kcal / 1413 kJ
Protein
16 g
Tuk
14 g
Sacharidy
36 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty