Pâtes carbonara au chou romanesco

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.0 127 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 200 g de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
  • 100 g de lardons fumés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 200 g de pâtes sèches type mafaldes
  • 200 g de crème liquide entière
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'oignons frits déshydratés (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 16 g
Kalorie 1413 kJ / 337 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...