
Zařízení & příslušenství
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Příprava 10min
Celkový 40min
6 portions
Suroviny
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
257 kcal /
1074 kJ
Protein
17.09 g
Tuk
18.14 g
Sacharidy
6.36 g
Vláknina
2.52 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Deliciously Light
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní