Zařízení & příslušenství
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
17.09 g
Kalorie
1074 kJ /
257 kcal
Tuk
18.14 g
Vláknina
2.52 g
Sacharidy
6.36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deliciously Light
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Baguette
3hod. 45min.
Eggplant Stacks
1hod. 35min.
Vegetable tortilla with chorizo
50min.
Asparagus cream soup
30min.
Rabbit stew (Gibelotte)
1hod. 35min.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2hod. 40min.
Artichokes Romana
50min.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min.
Potato and vegetable purée
45min.
Tabouleh with quinoa and tuna
40min.
Borscht
50min.
Braised Eggs
Žádné hodnocení