Kompatibilní verze
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Protein
- 17.09 g
- Sacharidy
- 6.36 g
- Tuk
- 18.14 g
- Vláknina
- 2.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1 godz. 15 min
Floating islands
1 godz.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1u. 25min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
DIY fruit dippers
35 Min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gravlax
72hod. 30min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1u. 25min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmorejo
10 Min
Red mullet couscous with peppers
Žádné hodnocení