Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce

Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • water
    1750 g
  • plum tomatoes (6 tomatoes)
    360 g
  • aubergines (1-2 pieces)
    500 g
  • mozzarella (2 balls)
    250 g
  • smoked salmon (120-130 g)
    6 slices
  • plain yoghurt
    1
  • mustard
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh basil leaves for decoration
    6
  • slivered almonds toasted, for decoration
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17.09 g
Kalorie 1074 kJ / 257 kcal
Tuk 18.14 g
Vláknina 2.52 g
Sacharidy 6.36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...