Kompatibilní verze
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Protein
- 17.09 g
- Sacharidy
- 6.36 g
- Tuk
- 18.14 g
- Vláknina
- 2.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Black tahini banana bread
1h 20 min
Peruvian Ceviche
1h 15 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2u. 40min
Steak tartare
30min
Salmon tartare
10 min
Yoghurt cake
1h 40min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Crema catalana
40min