
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Papeton
- 1000 g aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- slightly salted butter for greasing
- wheat flour for dusting
- 4 eggs
- 50 g semi-skimmed milk
- 3 pinches salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- hot water for bain-marie
Tomato coulis
- 3 garlic cloves
- 100 g white onions cut in halves
- 30 g olive oil
- 600 g ripe tomatoes cut in halves
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 3 pinches salt
- 2 pinches ground white pepper
- 10 fresh basil leaves chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 262 kcal / 1089 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 Min
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Aioli
10 Min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 Min
Fennel digestive
10 Min
Steak tartare
30 Min
Hollandaise sauce
15 Min