Zařízení & příslušenství
Aubergine papeton with tomato coulis
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 portions
Suroviny
Papeton
-
aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
slightly salted butter for greasing
-
wheat flour for dusting
-
eggs4
-
semi-skimmed milk50 g
-
salt3 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
hot water for bain-marie
Tomato coulis
-
garlic cloves3
-
white onions cut in halves100 g
-
olive oil30 g
-
ripe tomatoes cut in halves600 g
-
caster sugar1 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
salt3 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh basil leaves chopped10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8 g
Kalorie
1089 kJ /
262 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sicilian Prawn Salad
40min.
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min.
Portuguese-style Crème Brûlée
25min.
Porcini Mushroom Risotto
35min.
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4hod. 30min.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min.
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1hod. 50min.
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2hod.
Almond briouats with honey and sesame seeds
2hod.
Gilthead bream baked in a salt crust
35min.
Caipirinha
5min.
Mango Sticky Rice
5hod.