Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Papeton
- 1000 g aubergines, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- slightly salted butter, for greasing
- wheat flour, for dusting
- 4 eggs
- 50 g semi-skimmed milk
- 3 pinches salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- hot water, for bain-marie
Tomato coulis
- 3 garlic cloves
- 100 g white onions, cut in halves
- 30 g olive oil
- 600 g ripe tomatoes, cut in halves
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 3 pinches salt
- 2 pinches ground white pepper
- 10 fresh basil leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 262 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Ratatouille
40min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Vanilla ice cream
12 Std.
Cod with aïoli
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Plain yoghurt
14h
Frozen fruit sorbet
5 min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20 min
Swedish carrot slice
2 godz.