Aubergine papeton with tomato coulis
TM6 TM5

Aubergine papeton with tomato coulis

3.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

Papeton

  • 1000 g aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • slightly salted butter for greasing
  • wheat flour for dusting
  • 4 eggs
  • 50 g semi-skimmed milk
  • 3 pinches salt
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • hot water for bain-marie

Tomato coulis

  • 3 garlic cloves
  • 100 g white onions cut in halves
  • 30 g olive oil
  • 600 g ripe tomatoes cut in halves
  • 1 tsp caster sugar
  • 1 pinch fresh thyme leaves
  • 3 pinches salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 10 fresh basil leaves chopped

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
262 kcal / 1089 kJ
Protein
8 g
Tuk
19 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty