Zařízení & příslušenství
Steamed aubergine and ricotta lasagne
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 25min.
3 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
freshly ground pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines cut in small cubes (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
2352 kJ /
561 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5hod. 40min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Stuffed vegetables
1hod. 20min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min.
Provençal tart
1hod. 15min.
Crab briks
35min.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min.
Mediterranean pearl barley risotto
1hod.
Spinach and tomato quiche
1hod. 45min.
Ratatouille
40min.