
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),
nebo 400 g trout fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick) -
1 ½
tbsp fish sauce (20 g)
nebo 2 anchovy fillets, in oil drained -
2
tsp toasted sesame oil (10 g)
nebo 20 g extra virgin olive oil - 7 - 8 sprigs fresh dill leaves only
- 1 orange, preferably organic zest and juice
- 500 g water
-
600 - 700
g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
nebo 600 - 700 g canned sweetcorn kernels drained - 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 350 kcal / 1461 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Mussels with Garlic Sauce
2hod. 40min
Lentil purée (Moujadarra)
1hod. 20min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1hod. 45min
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min
Cheese mousse
10min
Fish fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1hod.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Salmon burgers
25min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1hod.
Steamed salmon with broccoli pesto
25min