Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),
- 1 ½ tbsp fish sauce (20 g)
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, preferably organic, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM6)
No ratings
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
No ratings
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
No ratings
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
No ratings
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 Min
Squid à la provençale
55 Min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Artichokes Romana
50 Min
Rocket watercress juice
10 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min