Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cebuli dymki, bez szczypioru, pokrojonej na kawałki
- 2 ząbki czosnku
-
160
g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
nebo 160 g sera z niebieską pleśnią, np. lazur, pokrojonego na kawałki - 160 g majonezu
- 100 g śmietany UHT, 18% tłuszczu
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 12504 kJ / 2988 kcal
- Protein
- 56.4 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 303.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Ciasteczka z gorgonzolą
40min
Kebabczety z grilla
2 godz. 30 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Czeska pasta piwna
1h 10min
Pikantny dip serowy
20min
Frittata z grzybami
45 min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Sos serowy Mornay
10min
Sos z sera cheddar
20min
Tzatziki
15min