Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cebuli dymki, bez szczypioru, pokrojonej na kawałki
- 2 ząbki czosnku
-
160
g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
nebo 160 g sera z niebieską pleśnią, np. lazur, pokrojonego na kawałki - 160 g majonezu
- 100 g śmietany UHT, 18% tłuszczu
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 12504 kJ / 2988 kcal
- Protein
- 56.4 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 303.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem z parmezanu
10 Min
Sos z sera cheddar
20min
Sos gribiche
20min
Sos miodowo-musztardowy
10 Min
Gremolata z parmezanem
5 Min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 Min
Chutney BBQ z whisky
1 Std. 35 Min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Sos serowy Mornay
10 Min
Sos serowy roquefort
20min