Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 200 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 200 gramů brokolice, na růžičky
- 150 gramů jablek, na čtvrtky
- 30 gramů slunečnicových semínek
- 25 gramů olivového oleje
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 čajová lžička medu
- 1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 čajová lžička mořské soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 7.2 g
Alternativní recepty
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Petrželový nápoj
5 Min
Brokolicový salát
10 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Salát z červené řepy
10 Min
Petrželový nápoj
5 Min
Ovocný salát se sekanými mandlemi
10 Min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 Min
Podzimní dýňový salát
10 Min
Mrkvový kaviár
20 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Dip s datlemi a kari
5 Min