Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Äpfel, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Birnen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 200 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 300 g grüne Bohnen, frisch, in mundgerechten Stücken
- 250 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2749 kJ / 658 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 Std. 45 Min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Graupensuppe
1h
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Gemüseeintopf für Hungrige
1 godz. 10 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 godz. 10 min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min