Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Äpfel, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Birnen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 200 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 300 g grüne Bohnen, frisch, in mundgerechten Stücken
- 250 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2749 kJ / 658 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1h 10 min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10 min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min