Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut (je à ca. 250 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 8 Scheiben Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert (z.B. Schwarzwälder Schinken)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Apfel, säuerlich, geschält, entkernt, geviertelt
- 40 g Öl
- 1 EL Mehl
- 1 Dose Sauerkraut (Gesamtgew. 810 g), abgetropft (770 g)
- 200 g Wasser
- 150 g Sahne
-
½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 3 Wacholderbeeren
- ½ TL Zucker
- 1 gelbe Paprika
- 1 rote Paprika
- ½ TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2850 kJ / 682 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Gefüllter Putenrollbraten
2 godz. 10 min
Schweinefilet mit Fenchelgemüse und Champignonweizen
50min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30min
Gefüllte Koteletts
40min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Senfgulasch mit Porree
2 godz.
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1 godz.
Sauerbraten
72 Std.
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 godz.