
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Bohnenkraut, frisch abgezupft
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 600 g Geflügelbrühe
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, festkochend halbiert
- 2 Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
- 300 g grüne Bohnen, frisch
- 4 Scheiben Kasseler (à ca. 160 g)
- 1 EL scharfer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 447 kcal / 1872 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1 godz.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Kasseler mit Grüner Sauce
40 min
Hähnchengeschnetzeltes mit Äpfeln
1 godz.
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffeln in Senf-Wein-Sauce
1 godz. 15 min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 min
Paprika-Ananas-Sauerkraut mit Süßkartoffeln und Kassler
45 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1 godz.
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz. 10 min