Birnen, Bohnen und Kassler

Birnen, Bohnen und Kassler

4.0 26 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Bohnenkraut, frisch abgezupft
    8 Stängel
  • Zwiebel (50 g), halbiert
    1
  • Geflügelbrühe
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Kartoffeln, festkochend halbiert
    750 g
  • Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
    2
  • grüne Bohnen, frisch
    300 g
  • Kasseler (à ca. 160 g)
    4 Scheiben
  • scharfer Senf
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32 g
Kalorie 1872 kJ / 447 kcal
Tuk 14 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...