Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 600 g Geflügelbrühe
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, festkochend, halbiert
- 2 Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
- 300 g grüne Bohnen, frisch
- 4 Scheiben Kasseler (à ca. 160 g)
- 1 EL scharfer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1872 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Bremer Labskaus
1 godz. 20 min
Senfeier
1 Std. 5 Min
Eier in Petersiliensauce
1h
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Irish Stew
1 Std. 30 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std. 10 Min