Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 600 g Geflügelbrühe
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, festkochend, halbiert
- 2 Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
- 300 g grüne Bohnen, frisch
- 4 Scheiben Kasseler (à ca. 160 g)
- 1 EL scharfer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1872 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Gefüllter Blumenkohl
1 godz. 20 min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 min
Kasseler mit Grüner Sauce
40 min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1 godz. 30 min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35 min.
Paprika-Ananas-Sauerkraut mit Süßkartoffeln und Kassler
45 min