Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 600 g Geflügelbrühe
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, festkochend, halbiert
- 2 Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
- 300 g grüne Bohnen, frisch
- 4 Scheiben Kasseler (à ca. 160 g)
- 1 EL scharfer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1872 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10 min
Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Gefüllter Blumenkohl
1 Std. 20 Min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 Min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.
Kasseler mit Grüner Sauce
40 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 Std.
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3 godz.
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 min
Kohlrabi mit Kerbelsauce, Putenstreifen und Kartoffeln
50 min