Birnen, Bohnen und Kassler
TM6 TM5

Birnen, Bohnen und Kassler

4.1 (19 hodnocení)

Suroviny

  • 8 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
  • 1 Zwiebel (50 g), halbiert
  • 600 g Geflügelbrühe
  • 1 TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 750 g Kartoffeln, festkochend, halbiert
  • 2 Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
  • 300 g grüne Bohnen, frisch
  • 4 Scheiben Kasseler (à ca. 160 g)
  • 1 EL scharfer Senf

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1872 kJ / 447 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
43 g
Tuk
14 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty