Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g Möhren, davon eine der Länge nach halbiert und restliche Möhren in Scheiben (1 cm)
- 500 g Tafelspitz
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Zweige Thymian
- 1 Zweig Rosmarin
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 2 Wacholderbeeren
- 400 g Weißkohl, in mundgerechten Stücken
- 250 g Kohlrabi, in Stiften (1 x 4 cm)
- 100 g Gabelspaghetti (Garzeit 7 Minuten)
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Hähnchen-Minestrone
1h 20min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 Min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3u.
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Lammtopf Pichelstein
50 Min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 Min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h