
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g Möhren davon eine der Länge nach halbiert und restliche Möhren in Scheiben (1 cm)
- 500 g Tafelspitz
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Zweige Thymian
- 1 Zweig Rosmarin
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 2 Wacholderbeeren
- 400 g Weißkohl in mundgerechten Stücken
- 250 g Kohlrabi in Stiften (1 x 4 cm)
- 100 g Gabelspaghetti (Garzeit 7 Minuten)
- 40 g Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 337 kcal / 1408 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Spargeleintopf
45 Min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Lammtopf Pichelstein
50 Min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 Std.
Rinderhüfte mit Gemüse
40 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 Min
Gemüseeintopf für Hungrige
1 Std. 10 Min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min