Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 3 TL Salz
- 500 g festkochende Kartoffeln, geviertelt
- 1 TL Öl
- 4 Bratwürste, ungebrüht, alternativ 400 g Bratwurstbrät
- 300 g Möhren, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Kohlrabi, in Stücken (2-3 cm)
- 6 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 200 g Brokkoli, in Röschen
- 40 g Butter
- 50 g Mehl
- 400 g Milch
- 100 g Geflügelfond
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 8 Stängel Kerbel, abgezupft
- 2 Eigelb
- 40 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2802 kJ / 669 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Leipziger Allerlei mit Kartoffeln
1h
Buntes Milch-Rahm-Gemüse (Schnüsch)
1 godz. 45 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 dk
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Gemüseragout mit Frikadellen
55min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h