![Mariscada Mariscada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A0035B2-5CA9-4BBA-B35C-4D8626AA0E88/Derivates/73DF92B5-4BB0-491C-951C-211DFB86050A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aliño de ajo y perejil
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 dientes de ajo
- 1 pellizco de sal
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
Centollos o bueyes de mar
- 250 g de agua
-
2
centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
nebo 2 bueyes de mar vivos - 250 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal gorda
Bogavantes
- 200 g de agua
- 2 bogavantes vivos (aprox. 500 g c/u)
- 250 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal gorda
Nécoras
- 200 g de agua
- 1000 g de nécoras
- 250 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal gorda
Langostinos
- 200 g de agua
- 1000 g de langostinos crudos sin pelar
- 250 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal gorda
Cañaillas
- 200 g de agua
- 1000 g de cañaillas
- 250 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal gorda
Bígaros
- 200 g de agua
- 1000 g de bígaros
- 250 g de cubitos de hielo
- 1 cucharada de sal gorda
Percebes
- 200 g de agua
- 500 g percebe
- 1 cucharada de sal gorda
- 250 g de cubitos de hielo
Concha fina
- 1000 g de concha fina
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1230 kJ / 293 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 мин.
Almejas a la sidra
15min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Arroz con bogavante
1 godz.
Berberechos al natural con limón
2h 15min
Mejillones al limón
30 min
Centollos con cabrales y sidra
1 godz.
Bígaros al vapor de algas
30 min
Almejas a la marinera
30 min
Nécoras y cigalas al vapor
35 min
Berberechos en salsa verde
1 godz.
Cigalas al ajillo
20 Min