Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en trozos
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 - 900 g carne de cabrito cortado en trozos pequeños
- 370 g de tomate triturado en conserva
- 200 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de carne
nebo 1 cucharadita de sal - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
1
pellizco de pimienta molida
nebo 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada - 1000 g de patatas cortadas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1302 kJ / 311 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillas al vino con arroz
1h
Patatas guisadas con conejo
50 min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Caldereta manchega
1h
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50 min
Arroz meloso con codornices
1 godz. 10 min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12 godz. 45 min
Arroz con cordero
1 godz. 10 min
Caldereta de cordero
50 min
Arroz con conejo
1h 15min
Fideuá de mariscos
45 min
Paella de marisco
50 min